vendredi 5 juin 2015

Op vrouwen kan je geen toekomst bouwen

Laten we nou eens eerlijk zijn. Het is terecht dat vrouwen minder betaald krijgen dan mannen voor gelijke functies op hoge posities.

Vrouwen zijn er voor gemaakt om voort te planten en kinderen te baren vind ik als echte man zijnde die echt de enige kostwinner in het huishouden wil zijn. Als vrouwen zich niet bezig gaan houden met het voortplanten en voor de kinderen zorgen dan leidt dit tot frustraties en veranderingen in het gezin.

Nu denk je vast waarom de vrouwen gemiddeld minder verdienen dan mannen, wat volstrekt terecht is natuurlijk. De vrouwen raken zwanger omdat ze dit maar al te graag willen. Dit leidt tot veel gedoe voor de werkgevers en dat is volstrekt belachelijk! Dan gaan ze hun carrière onderbreken of minder uren werken vanwege de zorg voor de kinderen. Daarnaast anticiperen werkgevers op de wijzigingen in de arbeidspatronen van werkende moeders, die zo minder kans krijgen op een carrière. Waarom moeten werkgevers nou weer in vredesnaam rekening houden met de vrouwen? Vrouwen werken daarnaast ook nog in beroepen waarin het uurloon lager is en waarin deels de combinatie van arbeid en zorg beter te realiseren is. Het is toch belachelijk dat vrouwen allemaal maar parttime gaan werken tegenwoordig? Waar zijn die goede oude tijden waarin je wist met wie je dienst had? Nu moet je maar afwachten welke vervanger je nu weer treft op de werkvloer.

Als we kijken naar de tennissport heeft de commissie van Wimbledon ervoor gekozen om het prijzengeld van de dames en heren gelijk te trekken. Mannen moeten echter 3 sets winnen en vrouwen 2 sets om een wedstrijd te winnen. De mannen staan zeker een uur langer op het veld. Dit bewijst maar weer eens dat vrouwen het niet verdienen om hetzelfde salaris te ontvangen terwijl zij minder presteren.

Overigens hebben landen als China, Japan en India een groeiende economie. 80 tot 90 procent van de topfuncties wordt bekleed door De MAN. Hierin zie je maar weer dat mannen de regie in handen houden en voor positieve welvaart zorgen. Deze landen draaien op mannen.

Zo zijn Facebook en Apple nu bezig voor vrouwen om aan hun carrière te werken door de mogelijkheid te bieden om de eicellen in te laten vriezen. Zo stellen deze twee grote bedrijven dat een topcarrière en kinderen lastig te combineren is. Ik ben dan ook van mening dat je inderdaad werk en kinderen krijgen lastig kan combineren. Waarom moeten deze vrouwen nou perse carrière maken, dit was vroeger toch ook niet zo? Zwanger worden, kinderen krijgen, er voor zorgen dat het eten klaar staat voor de man als hij weer thuis komt van het werk, dat waren nog eens mooie tijden. Nu moet ik tegenwoordig regelmatig mijn eigen eten maken. Ik heb wel betere dingen te doen na zo'n drukke dag op het werk. Dan komt mijn vrouw thuis en dan begint ze gelijk over haar werk te zeuren en te klagen. Vrouwen kunnen volgens mij helemaal niet hun werk en privé gescheiden houden. Zo is het ook helemaal niet handig dat vrouwen op de werkvloer rondlopen, dat eeuwige geroddel en die maandelijkse periode, waar wij als mannen de dupe van zijn, vind ik te absurd voor woorden. Laat staan als ze in de overgang komen, dan is het een geweldige emotionele rollercoaster, waarbij je als man zijnde alles fout doet. Wat ik ook mee heb gemaakt op de werkvloer is dat een vrouwelijke collega haar kledingkeuze erop aanpast zodra ze wat van de baas nodig heeft. Ik moet misschien wel harder werken dan zij, maar zij krijgt zo een opslag geregeld door haar grote decolleté en haar gigantische achterwerk. Dit kan zo niet langer!

Oftewel werkende vrouwen zijn niet te vertrouwen. Dit is natuurlijk mijn eigen mening. Reacties zijn welkom ;)


Op vrouwen kan je geen toekomst bouwen

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire