dimanche 7 juin 2015

Manuel therapeut

Regelmatig had ik last van migraine, dan was ik een dag volledig uit de running. Na een aantal jaren kwamen daar nek en schouderklachten bij. Een half jaar terug had ik bijna dagelijks matige migraine maar ooh zoon pijn in mijn nek en schouders.

Bij toeval las ik wat van iemand die vergelijkbare klachten had en erg geholpen was door een manueel therapeut. Ik was het zo zat, altijd nekpijn, altijd hoofdpijn en schouderpijn. Fotos die gemaakt waren, men kon niets zien.

Ik een manueel therapeut opgezocht bij ons in de buurt die gespecialiseerd was in nek en schouders. Mijn klacht bij hem neergelegd. Hij ging een onderzoekje doen en merkte dat ik wel tot over mijn schouder naar rechts kon kijken, maar niet naar links. Ook kon ik mijn rechterarm wel helemaal omhoog doen en mijn linker niet.

De behandeling: draaier en atlas wervel (boven aan de nek) was verschoven, met een tikje werden die terug gezet. Onder aan mijn nek ook een wervel vast. Bij mijn arm zet iets gedraaid (had iets te maken met het sleutelbeen) en werd naar de juiste positie gekraakt.

Sinds behandeling 1 NUL keer hoofdpijn/nekpijn/schouderpijn gehad.

Echt ongelooflijk, nooit gedacht dat dit voor mij een oplossing zou zijn.


Manuel therapeut

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire