vendredi 31 juillet 2015

Inspiratiekaart trekken wat zegt jou kaart?.

Betekenis van de kaart:

Laat los, en geef God en de engelen de kans om je daarbij te helpen. Alles wat je loslaat zal, ofwel worden vervangen door iets dat beter is, ofwel het zal geheeld bij je terugkomen.
Als je krampachtig vasthoudt aan iets in het leven dat niet werkt, dan kan dat niet helen. Of je nu niet gelukkig bent met je liefdesleven, met financiële situatie, je carrière, je huis of je gezondheid, deze kaart vraagt je om los te laten. Als je aan de bestaande situatie vasthoudt uit angst en je denkt bijvoorbeeld: ‘Wat als ik nou niemand of niks beters kan vinden?’, dan kan de situatie alleen maar erger worden.
Maar als je bereid bent je handen open te doen, en de situatie los te laten, dan zal één van de volgende twee dingen gebeuren: ofwel de moeilijke situatie lost simpelweg op, en wordt vervangen door een betere, ofwel de bestaande situatie wordt op een onverwachte manier geheeld. Met het trekken van deze kaart vragen de engelen je om te proberen de controle los te laten over de uitkomst van jouw moeilijke situatie. Laat los, en geef God de vrije hand je te helpen!


Hier vindt je de link: http://ift.tt/1IxhNpk of
http://ift.tt/1OSrjoc


Inspiratiekaart trekken wat zegt jou kaart?.

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire